Spring naar content

Ontdek het gemak van online boekhouden

Wilt u altijd en overal inzicht in de financiele situatie van de onderneming? Wilt u vlak voor een bespreking inzicht in de laatste cijfers? Dat kan met een online boekhoudpakket waarvan er vele op de markt zijn. Wij hebben ervaring met verschillende softwarepakken en kunnen samen met u zoeken naar het pakket dat bij u en uw bedrijf past.

Vanaf elke computer met een internetverbinding, waar ook ter wereld, kunt u met uw inloggegevens de administratie bekijken en actuele overzichten samenstellen. U heeft de beschikking over uw cijfers wanneer u maar wilt.

Hulp op afstand

Bij online boekhouden kunt u een deel van de administratie zelf doen waarmee u kosten kunt besparen. Uiteraard staat u er niet alleen voor, want wij staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren bij de keuze en  inrichting van de administratie naar uw situatie.Tijdens en na het verwerken van uw boekhouding kunnen wij met u meekijken en zo nodig correcties doorvoeren.

Mogelijkheden online boekhouden

Veel online boekhoudpakketten bieden de mogelijkheid om online facturen te maken en te versturen, inkoopfacturen automatisch in te boeken, bankmutaties in te lezen en overzichten voor de BTW aangifte te genereren. Bovendien worden er dagelijks back-ups gemaakt van uw administratie en gaan er geen gegevens verloren.